Mijail Eisden – Curacao

Goedendag, mijn naam is Mijail Eisden en ben 26 jaar.

Inmiddels heb ik een afgeronde diploma MBO4 richting administrateur op zak. Daarnaast beschik ik over een geldige VCA VOL en Verkeersregelaarsdiploma.

De afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat ik maatschappelijke verantwoordelijkheid erg belangrijk vind.  Ik zou dan ook niets liever willen dan werken voor een organisatie met een idealistisch karakter.
Ik beschik over een grote mate van aanpassingsvermogen en beschouw mijzelf als positief, servicegericht, behulpzaam en leergierig. Graag zou ik een autoriteit worden binnen mijn vakgebied, zodat ik mijn adviserende kwaliteiten kan inzetten om anderen te helpen.
In het verleden heb ik diverse functies verricht waaronder die van toezichthouder, magazijnmedewerker, daminstructeur en docent op de zondagsschool.

Hoewel ik beschik over een ambitieus karakter, ben ik nog zoekende naar een functie die mij op het lijf is geschreven. Met eigenschappen als nauwkeurig en strategisch denken, ben ik van mening een positieve bijdrage te kunnen leveren binnen elke organisatie.

Bent u op zoek naar een collega die inzetbaar is op verschillende afdelingen, een collega die zich wil blijven ontwikkelen? Neem dan eens contact met mij op.

Category: Kandidaten